29. 5. 2024   |   svátek má Maxmilián
 

Výživová poradna › Pirátské špagety

Název Množství a jednotka
filé z tresky 4 ks
rajčata 3 ks
česnek 4 stroužků
feferonky 3 ks
cuketa 1/2 ks
Zobrazit všechny ingredience

oběd
Porce: 4
Kuchyně: italská
Příprava: 15 min.
Vaření: 20 min.
Mamut :-)



Postup
Špagety uvaříme v osolené vodě. Rybí filé (tresku, lososa nebo použijeme loupané krevety) nakrájíme na kostky a orestujeme na olivovém oleji. Přidáme na plátky nakrájený česnek, mírně osmahneme, přidáme oloupaná a nakrájená rajčata, cuketu, feferonky, osolíme, okořeníme hrubě mletým pepřem, zázvorem a krátce podusíme. Směs navršíme na špagety a ozdobíme olivami.


 


RECEPTY

Játra na grilu s pečenými brambůrky

Postup: Nejdříve si dáme do trouby brambory. Brambory dobře omyjeme, osušíme a... zobrazit recept

RECEPTY

Mamutí tajemství

Postup: Plátky vepřové kýty (ale i krkovičky, kuřecí nebo krůtí prsa) naklepeme,... zobrazit recept

RECEPTY

Jahodový koktejl z mléčného baru

Postup: Mléko nalijeme do mixéru, přidáme bílý smetanový jogurt, dvě lžičky moučkového... zobrazit recept

RECEPTY

Ořechové rohlíčky

Postup: Bílky s krupicovým cukrem šleháme nad parou do zhoustnutí. Pak přidáme mleté... zobrazit recept

RECEPTY

Knedlík s vajíčkem

Postup: Na každou porci potřebujeme asi 3-4 plátky knedlíku. Knedlík nakrájíme na... zobrazit recept

BABKA KOŘENÁŘKA

Bazalka

Bazalka je aromatická rostlina z čeledi hluchavkovitých. Kvete od června do září. Je původem z Indie a z dalších vlhkých tropických regionů Asie, kde byla pěstována více než 5000 let. Již ve starověkém Řecku ji používali též k... zobrazit článek

RESTAURACE

HACIENDA La Bodega Steak house

Vážení a milí hosté,již v roce 2004 jsme pro Vás otevřeli autentickou...